pdfSeznamPiskotkov_Klaro_si (.pdf 37KB)

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate,da to spletno mesto nastavi piskotke na vašem računalniku ali mobilni napravi
Piskotki,ki jih uporabljamo na naši spletni strani,ne zbirajo vaših osebnih podatkov,s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika.

Varstvo osebnih podatkov


Podjetje ELEKTROART, trgovina z elektrotehničnim blagom, Darja Hristovski Kandušer s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.elektroart.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.elektroart.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje ELEKTROART, trgovina z elektrotehničnim blagom, Darja Hristovski Kandušer s.p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje ELEKTROART, trgovina z elektrotehničnim blagom, Darja Hristovski Kandušer s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2012 ELEKTROART, trgovina z elektrotehničnim blagom, Darja Hristovski Kandušer s.p.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.elektroart.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja ELEKTROART, trgovina z elektrotehničnim blagom, Darja Hristovski Kandušer s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.
Zamenjava svinčenih baterij z Li-ion baterijami  pri starejših električnih kolesih 
/ostale-storitve/       

Garancija :
Vsi  deli imajo standardno 1 letno garancijo.  Račun velja kot garancija

Art izdelki >

lesene stenske ure
skrinje iz polnega lesa
leseni obešalniki
Spletna stran uporablja piskotke, ki so potrebni za namoteno delovanja spletne strani.
Piskotki ne zbirajo vaših osebnih  podatkov,s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika
Ne strinjam se